Kaj je SOTER?

Soter je oblačni sistem z virtualno asistenco, ki podjetjem ponuja enostavno digitalno transformacijo. Digitalizira in povezuje informacije o napravah, inventarju in zaposlenih, do katerih dostopamo s preprostim odčitkom QR kode.

Soter ponuja inovativne rešitve s področja upravljanja sredstev in zaposlenih, vzdrževanja, varstva pri delu, rednih periodičnih pregledov in spremljanja proizvodnje v realnem času. Sistem obveščanja preko e-pošte in SMS sporočil skrbi za informiranost zaposlenih, preglednost informacij pa zagotavlja nadzorna plošča, diagram, organigram in koledarski prikaz aktivnosti. Poenostavili smo tudi zagotavljanje ISO in drugih standardov, predvsem z birokratskega stališča.

Na dlani ponuja dostop do navodil za uporabo, vzdrževanj, varnostnih zahtev, popisov, pregledov in statističnih podatkov. Podatki se beležijo in so dostopni v realnem času, virtualni asistent pa zna z njimi upravljat. Tako organizira, vodi, planira, evidentira in arhivira procese in aktivnosti v podjetju. Skrbi tudi, da so izvršeni vsi pregledi, usposabljanja in vzdrževanja, katera lahko tudi organizira. Rezultat je 100% zanesljivost zaposlenih, večja produktivnost in ničnost nesreč.